FØLG OS PÅ

INSTAGRAM:

  • White Instagram Icon

Hvem er vi?

Helena 50 år. 12 års erfaring som dagplejer. Anden relevant erfaring: De første 2 år fra lærerstudiet med afsluttede eksamener i Pædagogik, Psykologi, Samfund- og kulturfag, Livsoplysning, Dansk og Hjemkundskab, hvilket jeg drager meget fordel af i mit daglige arbejde som dagplejer. Yderligere har jeg kompetenceudviklet mig med et uddannelsesforløb på 24 uger på skolebænken, for at blive Ressource-dagplejer, med fokus på anerkendende pædagogik og special-pædagogik omkring særligt udsatte børn.

Lars 49 år. 4 års erfaring som dagplejer. Har kompetenceudviklet sig med et uddannelsesforløb på 6 uger på skolebænken, for at blive uddannet Sprog-dagplejer. Er yderligere uddannet kok og tjener, og har derfra en naturlig interesse for sund økologisk mad samt vigtigheden i god madkultur i børnehøjde.

Vores Familie: Sammen har vi 2 børn. Sofie på 22 år, der holder sabbatår fra studierne og netop er flyttet hjemmefra og bosat sig i hus i Nr Lyndelse med kæresten Oliver. Kristoffer på 17 år, der går i 1. g På Sct. Knuds Gymnasium efter at have endt 10. klasse på Giersings Realskole.

 

Vores vision er en pasningsordning, hvor det skal være rart og sjovt at være barn i hjemlige og trygge rammer med nærværende og engagerede voksne.

Vores Værdier

Hjemlig Tryghed og Hygge
Kammeratskab og Læring

Sang og
Musik

Natur og
Udeliv
Krop og Bevægelse