top of page

Hvem er vi?

Helena 54 år. 16 års erfaring som dagplejer. Anden relevant erfaring: De første 2 år fra lærerstudiet med afsluttede eksamener i Pædagogik, Psykologi, Samfund- og kulturfag, Livsoplysning, Dansk og Hjemkundskab, hvilket jeg drager meget fordel af i mit daglige arbejde som dagplejer. Yderligere har jeg kompetenceudviklet mig med et uddannelsesforløb på 24 uger på skolebænken, for at blive Ressource-dagplejer, med fokus på anerkendende pædagogik og special-pædagogik omkring særligt udsatte børn. Nyligt kursus i mentalisering i omsorgs- og relationsarbejde gennemført.

Lars 52 år. 7 års erfaring som dagplejer. Har kompetenceudviklet sig med et uddannelsesforløb på 6 uger på skolebænken, for at blive uddannet Sprog-dagplejer. Nyligt kursus i mentalisering i omsorgs- og relationsarbejde gennemført (2022). Er yderligere uddannet kok og tjener, og har derfra en naturlig interesse for sund økologisk mad samt vigtigheden i god madkultur i børnehøjde.

Vores Familie: Sammen har vi 2 børn. Sofie på 25 år, der læser til socialrådgiver, er flyttet hjemmefra og bosat sig i hus i Nr Lyndelse med kæresten Oliver og vores barnebarn Elias på 1,5 år. Kristoffer på 21 år, der har sabbatår og arbejder som lærervikar på Dalumskolen.

Vores vision er en pasningsordning, hvor det skal være rart og sjovt at være barn i hjemlige og trygge rammer med nærværende og engagerede voksne.

Vores Værdier

Hjemlig Tryghed og Hygge
Kammeratskab og Læring

Sang og
Musik

Natur og
Udeliv
Krop og Bevægelse

bottom of page